You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...


SINDS 1994


SINDS 1994


SINDS 1994

IN ONZE KEUKEN GAAT SMAAK BOVEN ALLES.


Wij koken, snijden, grillen, raspen, mixen, bakken, kneden, garen, stampen, marineren, konfijten, frituren, superverse producten tot smaakvolle gerechten. Onze gerechten zijn geïnspireerd op het seizoen en onze recepten bevatten hooguit 5 ingrediënten. We kijken uit naar het asperge- en aardbeien seizoen in mei maar verheugen ons niet minder op de komst van pompoenen, rode kool en paddenstoelen in september. Onder hoge kwaliteit verstaan wij super-verse producten, een teelt- en productiewijze die gericht is op natuurlijke smaken, respect voor de natuur en zo min mogelijk kunstmatige toevoegingen. Deze producten worden geselecteerd op smaak. Siere Cateraars verrast u graag met simpele combinaties van smaken die goed bij elkaar passen. Het is onze missie om ontmoetingen tussen mensen te vergemakkelijken met een smaakvol, feestelijk eet-en drinkaanbod en een geoliede catering-organisatie. Voor elke bruiloft, diner of congres nodigen we je uit voor een proeverij. De wijnen worden afgestemd op het eten. En de laatste details worden besproken.

contact

VOEL JE WELKOM


Of het nu een bedrijfsfeest of een bruiloft is, een evenement staat of valt met heerlijk eten, lekker drinken in een ongedwongen sfeer. Als alles klopt, wordt het onvergetelijk. Siere Cateraars creëert al meer dan 23 jaar niet-alledaagse ervaringen. Ze combineren smaken, kleuren, lokale producten en unieke locaties tot creatieve, betekenisvolle events. Bij Siere Cateraars weten ze waar mensen écht gelukkig van worden. Met Amsterdam als sprankelend decor. Oprichter en kok Berdien Siere groeide op in Leiden. Haar vader bezat een groente- en fruithandel. Als kind kon ze zich al verwonderen over de geuren en kleuren van groente en fruit. Na schooltijd een rondje lopen door de grote verkoophal met verse producten en de hoofdpijn van een schooldag was verdwenen. De bewondering voor al wat leeft, zit onnoemelijk diep. Berdien kan in Siere Cateraars al haar talenten kwijt. Het is de ideale combinatie van liefde voor koken, het plezier van organiseren en mensen gelukkig maken


contact

trouwen in erfgoed locaties in AmsterdamHet is jullie trouwdag. De dag die je wist die zou komen. De dag waar elk onderdeel jullie sfeer ademt. De dag waar je nergens over na wilt denken omdat alles in goede handen is. Die dag dus. Siere Cateraars weet dat. Niet in de laatste plaats omdat wij heel veel bruiloften mochten organiseren. En als geen ander weten wat er komt kijken bij jouw dag. Wij genieten mee. De aankleding, de geloftes, het ploppen van de kurken. De liefde die gevierd wordt. Alles, alles komt samen op die dag. We kunnen natuurlijk een lange lijst maken van wat we allemaal kunnen organiseren, maar liever horen we jullie ideeën over die bijzondere dag. En maken daar een plan van. We praten en proeven tot het helemaal klopt.


Siere Cateraars uitvaartcatering


Goed eten en drinken staan steeds vaker centraal bij een uitvaart. Vaak leven er bijzondere wensen. Dat vraagt om snel contact en een efficiënte catering organisatie. Wij organiseren op korte termijn een catering met deze bijzondere wensen voor je. Bel 020-6750895 of mail ons. .

contact

Testimonials


Wat onze opdrachtgevers zeggen over Siere Cateraars.

Onze erfgoed locaties


Wij zijn het feest!


Siere cateraar van erfgoed locaties in Amsterdam