Het Zonnehuis

Het Zonnehuis aan het Zonneplein in Amsterdam Noord is van oudsher een verenigingsgebouw. Vanuit het gedachtengoed dat een bloeiend verenigingsleven van belang is voor de opvoeding van de arbeidsklasse moest er een gebouw komen om de fanfare, toneel- en zangvereniging te laten oefenen een optreden. Het gebouw werd in 1932 gebouwd. Het bestaat uit twee theaterzalen. De interieurs zijn prachtig. De art deco invloed duidelijk zichtbaar. In het Zonnehuis ben je even van de wereld en er tegelijkertijd middenin.
Een rijke historische plek om te trouwen, te feesten of een congres te organiseren. het Zonnehuis is een is een officiƫle trouwlocatie van de Gemeente Amsterdam.

Het Zonnehuis is een bijzondere locatie van Stadsherstel Amsterdam. Door te kiezen voor het Zonnehuis blijven deze bijzondere monumenten geopend voor het publiek en kan Stadsherstel cultureel erfgoed bewaren. Siere Cateraars is partner van Stadsherstel.
Interesse in verhuurmogelijkheden?
Meer informatie: Bel 020-6750895 of mail ons info@siere.com
Zonnehuis, Zonneplein 30, 1033 EK Amsterdam. 10-250 gasten.

#events #congres #congresdesign #duurzaamheid #weddingdesign #huwelijk #dinnerparty #trouwen #historisch #details #kunst #artdeco #romantiek #congresdesign #schoonheid #bruiloft #bruidstaart #bruidstoost #feest #uitvaart #geschiedenis #cultureelerfgoed #zonnehuis #zonneplein #Noord #NDSM #stadsherstel #amsterdam #Jomulder
<<< terug naar siere.com